OdporúčameZaložiť web alebo e-shop

rok 2018

Nie je oslava, ako oslava :)

V sobotu 3. novembra 2018 mal náš ujo Dodo oslavu. A nie hocijakú. Bola to krásna oslava jeho 80. narodenín. Osemdesiatka je krásny vek a nie každý má to šťastie, alebo dar od Pána Boha, aby sa jej dožil. Náš Jozef Žikavský však tento dar dostal. Jeho bohatý život netvorila len rodina ale aj my - jeho muzikantská rodina.

Tak nech Vám to ešte hrá , ujo Dodo !

Veľa zdravia, spokojnosti, šťastia, radosti z rodiny, zo včiel, dobrého vína a hudby. Tu sú fotografie z oslavy. 1. časť a 2.časť(Nafotil R. Rajtar)

_______________________________________________________________________________

Brodzany 2018

Fotografie si môžete pozrieť TU.

_______________________________________________________________________________

 

Koncert pri studničke

V nedeľu 2.septembra 2018 sme odohrali krásny koncert pri Studničke zasvätenej Panne Márii Kráľovnej v Novej Vsi nad Žitavou. Podobne ako minulý rok nás privítal  a náš program spolumoderoval vdp. farár Ľubor Gál. Fotografie si môžete pozrieť TU (nafotila Majka Minárová)

 

_______________________________________________________________________________

Agrokomplex 2018

Výstava Agrokomplex  Nitre je jedným z našich pravidelných a obľúbených podujatí. Aj tento rok sme  za prítomnosti predsedu vlády SR Petra Pellegríniho, ministerky pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Gabriely Matečnej a ďalších čelných politických a odborných  osobností z oblasti pôdohospodárstva výstavu odohratím Slovenskej štátnej hymny zahájili. Taktiež sme vystupovali na otvorení Národnej výstavy hospodárskych zvierat . Záver nášho náročného dňa patril koncertu, ktorý sme odohrali o 14:30 hodine v pavilóne M4. 

Hymna SR

 

Slávnostné prestrihnutie pásky a oficiálne otvoreni výstavy

 

Zostrih z nášho koncertu

 

Adam Zbonka a Hey Jude 

__________________________________________________________________________________________________

Dudince 2018

26. mája 2018 o 16.15 hodine sme vystupovali na 12. ročníku otvorenia kúpeľnej sezóny v amfireátri v Dudunciach.V krásnom počasí a pred plným hladiskom sme odprezentovali krásne ľudové aj moderné piesne a skladby. Fotografie si môžete pozrieť TU

 

_______________________________________________________________________________

Stavanie mája

V nedeľu 29. apríla 2018 sme o 16.00 hodine oficiálne zahájili našu tohtoročnú hudobnú sezónu v rodnej obci . Naši muzikanti v sobotu popoludní priniesli máj a v nedeľu za silného vetra statočne postavili. Odohrali sme krátky koncert a potešili našich verných fanúšikov. Fotografie si môžete pozrieť TU